Ring ELSERVICE  MALMÖ LUND när du behöver en elektriker akut.  Vår eljour är bara ett samtal bort och  vi är snabbt på plats oavsett var du bor i Malmö Lund regionen.
Ring oss direkt- Tel: 0700 506 756

Allt inom elinstallation

Med rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt elprojekt hela vägen från idé till komplett installationslösning, samt tar ansvar för drift och service. Med stort engagemang kan vi bidra till att optimera belysningen utifrån användarnas behov, vilket skapar effektiva och trivsamma inomhusmiljöer. Våra engagerade elektriker brinner för att skapa smarta och miljövänliga ellösningar som får byggnader att fungera och människor att må bra.

Vårt arbetsområde

Elinstallationer
Belysning och ljussättning
Svagströmsinstallationer
Datanät
Installation av jordfelsbrytare
Elcentraler
Plejd-installationer
KNX-installationer
Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

VÅRT TEAM

Med ett team av yrkeskunnig personal, vill vi leverera professionellt utförda elarbeten till företag och privatpersoner. Vi jobbar mot både små och stora företag, samtidigt har vi en hel del privatkunder. Fokus ligger på våra kunder så att de ska känna sig nöjda och trygga hela vägen.

i utför alla slags elinstallationer som till exempel nyinstallation/ombyggnation av villor, kontor eller butiker. Enklare serviceuppdrag som t ex komplettering med extra eluttag och/eller strömbrytare är också något som vi återkommande jobbar med.

Allt material vi levererar uppfyller givetvis gällande produktstandard och är CE-märkt. Genom vårt medvetna val av erkända leverantörer inom branschen får vi sällan reklamationer på materiel som vi levererar. Skulle det mot förmodan bli något materielfel inom garantitiden åtgärdar vi givetvis detta utan kostnad för dig som kund!

Sundboms Elinstallationer AB utför elinstallationer med miljö och ekonomi i fokus.

Kontakta med förtroende oss för ett förutsättningslöst samtal

Elinstallationer

i utför alla slags elinstallationer som till exempel nyinstallation/ombyggnation av villor, kontor eller butiker. Enklare serviceuppdrag som t ex komplettering med extra eluttag och/eller strömbrytare är också något som vi återkommande jobbar med. Allt material vi levererar uppfyller givetvis gällande produktstandard och är CE-märkt. Genom vårt medvetna val av erkända leverantörer inom branschen får viLÄS MER